Over ons

Jonkheer Plantencentrum is sinds 1995 gevestigd aan de Pastoorslaan 39 in Hillegom. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de Bollenstreek. Wij staan garant voor de mooiste tuin- en kamerplanten van hoge kwaliteit.

In onze winkel kunt u niet alleen terecht voor al uw planten, maar ook voor mooie bijpassende binnen- en buitenpotten. Verder staan wij bekend om onze kerstbomen: vanaf begin december bent u van harte welkom om uw kerstboom te kopen. Kom gerust eens langs om ons complete assortiment te bekijken. Wij adviseren u graag en kunnen desgewenst uw aankopen thuis bezorgen.

Jonkheer Plantencentrum Hillegom is een echt familiebedrijf
Een echt familiebedrijf

Sinds 1 maart 2016 is dochter Marloes mede-eigenaar van Jonkheer Plantencentrum. Na jaren ervaring in verschillende tuincentra vond zij de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Nu Marloes samen met haar vader doorgaat, doet haar moeder het wat rustiger aan, hoewel zij in drukke tijden nog altijd bijspringt.

ruim assortiment

Met de komst van Marloes is er nog meer keus uit mooie potterie en (kamer-)planten. Daarnaast vindt u elk jaar weer een grote sortering éénjarige zomerplanten uit onze eigen kwekerij.

KOOPZONDAG

In de maanden mei en juni is Jonkheer Plantencentrum elke zondag open. Ook in december staan er extra koopzondagen gepland zodat u in alle rust uw kerstboom kunt uitzoeken. Houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten.

Aandacht voor kwaliteit en service

Houdt u liever schone handen? Dan wordt uw  bloembak, pot of mand gewoon voor u opgemaakt. Ook kan uw aankoop thuis worden bezorgd. Want bij Jonkheer Plantencentrum staat service hoog in het vaandel.